ГЕРО БЕ, ПА ТИ ИМАШ ЛИ БЕ СРАМ ЧОВЕЧЕ, ДВЕ ГОДИНИ ПЛАЧЕШ БОМБИТЕ ДА НЕ БИЛЕ ДОКАЗИ, СЕГА СЕ БУНИШ ШТО НЕМА ДА БИДАТ ДОКАЗИ?!?!

Објавено на 15.02.2020 во 14:22:30 часот | Колумни

Саше Ивановски

Новинар, основач и сопственик на Мактел.мк


Цели две години, Геро не убедува дека снимките не требало да бидат докази. Дури се гордееше што не ги објавувал тие снимки, тоа било прљава работа. Се правдаше дека он само известувал од прес конференции на СДСМ кои објавувале бомби, ако он се прашувал народот не требало да знае за сите злодела на Груевизмот за кој слушнавме во бомбите...

Сега кога во новиот ЈО снимките веќе во иднина нема да бидат докази за да се натераат 8-те независни пратеници на ВМРО ДПМНЕ да гласаат, овој сега се буни, тоа било црн план на Заев да се спасел од затвор?!?!

Па добро бе Геро, имаш ли бе срам човече?!?! Треба ли да бидат докази или не, дај одлучи се?!?! Или бесрамно си спремен да ја фатиш секоја кривина само да му помогнеш на ВМРО ДПМНЕ?!?!

Значи од ден на ден, тонеш и тонеш и тонеш, како руска хаварисана подморница, просто е неверојатно колку е Геро спремен да потоне во понорот на бесрамието и бедата човечка!!!

 

 

loading...

 

Колумни

Македонија