(ВИДЕО) МУСЛИУ: ЗАПРЕПАСТЕН СУМ ОД ГОВОРИТЕ НА ПРАТЕНИЦИТЕ НА ВМРО ДПМНЕ, ОВОЈ СОСТАВ НА ПАРЛАМЕНТОТ ОД РЕДОВИТЕ НА ВМРО ДПМНЕ Е НАЈСЛАБ ДОСЕГА ВО ИСТОРИЈАТА НА НАШИОТ ПАРЛАМЕНТ!

Објавено на 16.02.2020 во 00:07:04 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет