(ФОТО ГАЛЕРИЈА) ВНИМАВАЈТЕ, КРАДЕЦ ВО ЦЕНТАРОТ НА СКОПЈЕ КРАДЕ ЖЕНСКИ ТАШНИ

Објавено на 23.02.2020 во 10:51:01 часот | Македонија

Брадестиот
 
Дечки, подолго време на Рекорд оперира ист човек на ист начин. Додека има гужва пред автобуси, краде лични работи претежно на девојки. Доколку некој го препознае или има искуство, нека ми пише во дм.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет