ЗОКИ СЕ ОТВОРИ ПРЕД ЖАРЕ: НАЈСТРАШЕН ТЕЛЕФОНСКИ ПОВИК МИ БЕШЕ ОД СПАСОВСКИ, МИ ВИКА ШЕФЕ СРПСКАТА АМБАСАДА СЕ СПАКУВА У КАМИОН И ЗАМИНА ЗА БЕЛГРАД, ОВИЕ СРБИТЕ КАКО ДА НИ ОБЈАВИЈА ВОЈНА!

Објавено на 23.02.2020 во 21:34:22 часот | Македонија

- Најстрашен телефонски повик ми беше од Спасовски, вика, здраво шефе, српската амбасада се спакува у камион и замина за Белград, по протокол ова значи објава на војна! Епа му велам што да правиме, епа ми вели по протокол сега треба да пратиме војска на Српска граница, јас се стаписав, му велам, аман бе човек сериозен ли си!

Екс премиерот се отвори кај Жаре во Еден на Еден.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет