ДЕМАНТ ОД ВЕНКО ФИЛИПЧЕ: ПРВЕНЦИТЕ НА ГЕНЕРАЦИЈА НА МЕДИЦИНА ЛАЖАТ, ИМ ДАДОВМЕ ДОГОВОРИ ЗА ПРИВРЕМЕНО ВРАБОТУВАЊЕ НЕ САКАА ДА ГИ ПОТПИШАТ!

Објавено на 24.02.2020 во 11:10:37 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет