100 % РЕАЛИЗИРАНА АКТИВНОСТ: ВРАБОТЕНИ 150 СТУДЕНТИ КАЈ ПОЗНАТИ И ПРИЗНАТИ РАБОТОДАВЦИ - KOUZON WORK & TRAVEL AMERICA 2020

Објавено на 24.02.2020 во 11:16:36 часот | Македонија

Договорено – реализирано . По најавите што ги имавме изминатиов период ,денес ( 20.02.2020 ) Коузон успеа да го реализира вториот по ред голем саем за вработување на студенти во 2020 година .

Успешноста на саемот проследена e со повеќе факти и тоа :

1. Овој студентски саем беше место каде Коузон донесе
студенти од Македонија, Црна Гора и Албанија
2. Вработени се 150 студенти за еден ден
3. Скоро сите студенти ,пријавени за учество на саемот
добија работни понуди и потпишаа работни договори.

 Работните договори се со 

👉 Lafayette Hotels - https://workandtravel.mk/job-offers…/lafayette-hotels-maine/
👉 Vail Resorts - https://workandtravel.mk/…/vail-resorts-the-arrabelle-at-v…/
👉 Newport Hotel Group - https://workandtravel.mk/…/newport-hotel-group-north-east-…/
👉 Grand Teton National Park - https://workandtravel.mk/job-off…/grand-teton-lodge-company/
👉 Morey's Piers - https://workandtravel.mk/job-offers-2020/moreys-piers/
👉 Cedar Point - https://workandtravel.mk/job-offers-2020/cedar-point/

По завршувањето на оваа масовна активност , Коузон продолжува со несмалено темпо со нови работни понуди за сите оние студенти кои досега не аплицирале или не добиле работни договори.
Има сеуште многу слободни места ширум Источниот и Западниот брег на Америка🇺🇸 .

👉 АПЛИЦИРАЊЕТО Е ОТВОРЕНО ДО 29 ФЕВРУАРИ .

За сите информации Ве молиме да не контактирате на
👉[email protected]

 

 

loading...

 

Македонија

Свет