БРАВО СДСМ: ЖИТЕЛИТЕ НА ПОПОВО МААЛО ВО СИНЃЕЛИЌ, ПО 65 ГОДИНИ ДОБИВААТ ФЕКАЛНА КАНАЛИЗАЦИЈА!

Објавено на 24.02.2020 во 12:02:38 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет