ШАРМОТ МУ Е УБИСТВЕН: ДИМИТРОВ НА КОНФЕРЕНЦИЈА ВО СОЛУН СЕ ПОВИКА НА СЛАВНИОТ ХОЛИВУДСКИ ФИЛМ ДЕНОТ НА ДАБАРОТ - СЕ НАДЕВАМ ДЕКА КОНЕЧНО ЌЕ СЕ РАЗБУДИМЕ СО СТАРТ НА ПРЕГОВОРИ СО ЕУ!

Објавено на 24.02.2020 во 13:25:42 часот | Македонија

Инаку филмот освен дипломати кои сакаат да шармираат други дипломати и јавноста, го користат и фирми за реклама:

 

 

loading...

 

Македонија

Свет