(ВИДЕО) ИСТОРИСКО ПОТСЕТУВАЊЕ: СРБИЈА 4 ГОДИНИ ГО БОМБАРДИРАШЕ САРАЕВО И УБИ 10 000 ЦИВИЛИ МЕЃУ КОИ 2000 ДЕЦА!

Објавено на 24.03.2020 во 20:31:15 часот | Балкан

 

 

loading...

 

Балкан

Македонија