ФОТО НА ДЕНОТ: ЕДИ РАМА ОТИДЕ НА УЛИЦИТЕ НА ТИРАНА ДА СЕ РАСПРАВА СО ГРАЃАНИТЕ КОИ НЕ СЕДАТ ДОМА

Објавено на 25.03.2020 во 16:51:50 часот | Балкан

Инаку Еди Рама овие денови ја кажа најлегендарната реченица - Ако не седиме дома, нема да има место ни на гробиштата ни во болниците!

 

 

loading...

 

Балкан

Македонија