СПАСОВСКИ: АПЕЛИРАМ ДО ГРАЃАНИТЕ ДА ПРИЈАВУВААТ НЕПРАВИЛНОСТИ, И АПЕЛИРАМ ДО ФИРМИТЕ ДА РАБОТАТ ОДГОВОРНО И СПОРЕД ПРОПИСИТЕ

Објавено на 26.03.2020 во 11:11:15 часот | Македонија

Oliver Spasovski

Апелирам до граѓаните да ги пријавуваат затекнатите неправилности и непочитување на владините мерки и препораки за спречување на ширењето на коронавирусот.

Инспекциските служби со сите свои капацитети продолжуваат интензивно да работат на терен.

Повикувам на одговорност од секое правно лице, од секоја индивидуа во нашето општество.Јавното здравје зависи од сите нас.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет