(ВИДЕО) КОГА ОД ВРВЕН КАРДИОХИРУРГ ЗОРЛЕ ЌЕ СЕ ПРАВИШ ЕПИДЕМИОЛОГ СИТЕ ЌЕ ТИ СЕ СМЕАТ!

Објавено на 26.03.2020 во 21:43:05 часот | Македонија

Линк до лудото видео за кое сите му смеат на врвниот кардиолог Жан Митрев, овде.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет