ЗАЕВ ДЕТОНИРА НУКЛЕАРНА БОМБА: ДУПКАТА ВО БУЏЕТОТ ПОРАДИ КОРОНА Е НАД 2 МИЛИЈАРДИ ЕВРА, АКО НЕ СКРАТИМЕ ПЛАТИ ЌЕ НЕМА ПАРИ ЗА ЛЕКОВИ И ЗА ГОРИВО ЗА ВОЗИЛАТА ЗА БРЗА ПОМОШ!

Објавено на 26.03.2020 во 22:30:22 часот | Македонија

- Дупката во буџетот поради кризата со Корона е над 2 милијарди евра, од каде ќе ги најдеме тие пари?!?! Затоа мора сите да го стегнеме ременот и да кратиме и плати и се што може да се крати, инаку ќе нема плати за лекови и за струја за болниците и за гориво за возилата за брза помош. Тоа е горчливата реалност и јас не можам да го лажам народот и да му кажувам приказни, мораме да бидеме одговорни пред народот.

Лидерот на СДСМ, Зоран Заев во вестите на МТВ.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет