(ВИДЕО) Со криминалец не правам интервју - одговори Чомовски на предлогот на Мицкоски за интервју со Груевски

Објавено на 27.03.2020 во 20:42:41 часот | Македонија

На констатација на новинарот Горазд Чомовски во Трилинг на ТВ 24, дека Мицкоски сеуште не може да излезе од матрицата на Груевски, (според него и тој ги дели луѓето на наши и ваши), лидерот на ВМРО-ДПМНЕ му посака на Чомовски да има чест да направи интервју со Груевски, на што новинарот остро одговори: “Немам потреба со криминалец да правам интервју”.

Погледнете дел од интервјуто:

 

 

loading...

 

Македонија

Свет