УШТЕ ЕДЕН ГОЛЕМ ГАФ НА МИЦКОВСКИ: НЕ ГИ ОСУДИ ИЗЈАВИТЕ НА СТЕВЧО ЈАКИМОВСКИ КОЈ СЕ ЗАКАНИ СО ПРЕТЕПУВАЊЕ НА НОВИНАР, ТУКУ ГИ ПОВИКА НОВИНАРИТЕ ДА МУ ЗЕМАЛЕ ИЗЈАВА?!?!

Објавено на 28.03.2020 во 17:37:20 часот | Македонија

Прашан од новинарите да ги осуди изјавите на Јакимовски кој повика на претепување на новинар, лидерот на ВМРО ДПМНЕ наместо да го направи тоа и да се огради од такви изјави, тој ги повика новинарите да оделе да му земале изјава на Јакимовски?!?! Што беше толку тешко да се осуди таква блесава изјава?!?! Мицковски полека се наметнува како политичар без рбет без карактер без силен морал и етика, туку на прво место му е коалицијата па што сака нека биде и по секоја цена ќе ги брани своите коалициски партнери макар убиле човек на плоштад во сред бел ден?!?!

 

 

loading...

 

Македонија

Свет