(ВИДЕО) О БОЖЕ ГОСПОДЕ ВО ШТО СЕ ПРЕТВОРИ ЧОВЕКОВ - Васко Евтов: “Германците не работат, Германките не раѓаат деца, и да сакаат да родат нема кој да им ги направи бидејки овие поминаа или во педерастија или во разни други настраности, нема кој да им направи деца“ (24.45)

Објавено на 28.03.2020 во 18:11:13 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет