ЛЕКАРИТЕ СЕ ПОСРАМОТИЈА ВО КРИЗАВА: НОВ СКАНДАЛ, ВО ОХРИДСКАТА БОЛНИЦА НЕ ПРИМИЛЕ ЗАБОЛЕНА КОЈА ВЧЕРА ПОЧИНА ОД КОРОНА ОД СТРАВ ДЕКА ЌЕ СЕ ЗАРАЗАТ!

Објавено на 28.03.2020 во 18:32:21 часот | Македонија

Директорката на кожно зарази цела клиника, 5 свои колеги и за среќа нула пациенти.

Доктори во Дебар ја пренесоа заразата на населението во западна Македонија.

Лекар на скопска Кардиологија заразил цела клиника.

Денеска се дозна за нов скандал, во Охридската болница не сакале да примат смртно болна пациентка со Корона од Струга со упат од матичен, од страв дека ќе се заразат, пациентката вчера починала.

Министерство за здравство го испитува случајот.

Македонските лекари паднаа на тестот!

 

 

loading...

 

Македонија

Свет