(ВИДЕО) БРАВО АРМ: Монтажни болници за лекување на заболените од Ковид 19 на местото на медицинар до Инфективна

Објавено на 28.03.2020 во 19:04:49 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет