(ФОТО ГАЛЕРИЈА) ШОКАНТНО: НЕКОЈ МОЌНИК СИ ИЗГРАДИЛ ВИКЕНДИЦА ВО СРЕД ОХРИДСКО ЕЗЕРО, ВО ВОДАТА НАВЛЕГОЛ, ВЕДНАШ ПОД ПРЕТСЕДАТЕЛСКАТА ВИЛА БИЉАНА!

Објавено на 28.03.2020 во 20:29:14 часот | Македонија

Навистина маестрално. Во сред езеро, внатре во водата влегол човекот, малку му било да биде на плажата па во водата навлегол.

Над вилата е претседателската вила Биљана, а десно е плажата на хотелот Инекс Олгица поранешен Инекс Горица.

Инаку според законот, во Охрид и Струга не смее да се гради ништо на 50 метри од езерото, па затоа хотелите се далеку од езерото, веројатно најблиску до езерото се Инекс Горица и хотел Десарет, едни најубавите хотели во Охрид.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет