А ЌЕ РЕЧЕШ ДОКТОР, УЧЕН ЧОВЕК, А ТОЈ РАЗМИСЛУВА КАКО НЕКОЈ ОВЧАР БЕЗ ЗАБ ВО УСТА

Објавено на 29.03.2020 во 11:17:57 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет