ЕВЕ ШТО ДОБИВАШ КОГА ЌЕ СТАВИШ ИЗГУБЕН МАШИНЕЦ ВО ВИСОКАТА ПОЛИТИКА - ЗАМИСЛЕТЕ, МИЦКОВСКИ МИСЛИ ДЕКА НЕГОВАТА КОМУНИКАЦИЈА КАКО ЛИДЕР НА ОПОЗИЦИСКА ПАРТИЈА СО ВЛАДИН ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР Е ПРИВАТНА КОМУНИКАЦИЈА?!?!

Објавено на 29.03.2020 во 16:32:18 часот | Македонија

Приватна комуникација е кога Мицковски збори со својата сопруга или својот татко, кум, брат, сестра... Секоја друга комуникација е ПРОФЕСИОНАЛНА и јавноста за неа треба да знае.

Мицковски треба да има на ум дека сите мејлови и СМС пораки кои ги праќаат функционерите во САД се достапни на конгресот, сенатот а и на јавноста.

Од што се плаши Мицковски од транспарентноста па се заканува со тужби?!?!

 

 

loading...

 

Македонија

Свет