ШОКАНТНО - ОВИЕ ЛИ СЕ ТИЕ СТРУЧНИ ТИМОВИ КОИ ГИ НУДИ МИЦКОВКИ: Д-р од Струмица, член на ВМРО ДПМНЕ, одбил да прегледува лица во карантин

Објавено на 29.03.2020 во 20:41:30 часот | Македонија

Доктор од Струмица, член на вмро дпмне, одбил да биде во тимот кој ќе ги прегледува лицата што ќе бидат сместени во карантин во х. Цар Самуил, Банско.

Нели Мицковски подаде рака, ги стави на располагање “нивните доктори”?

Твит на Вивиана

Viviana #СедиДома🌸🌺🌷@ivanovavz
 
 

Доктор од Струмица, член на вмро дпмне, одбил да биде во тимот кој ќе ги прегледува лицата што ќе бидат сместени во карантин во х. Цар Самуил, Банско.

Нели Мицковски подаде рака, ги стави на располагање "нивните доктори"?

 
48 people are talking about this

 

 

loading...

 

Македонија

Свет