ПЕНЗИОНЕРИТЕ ОД КУМАНОВО РЕШЕНИ ДА УМРАТ САМО ПЕНЗИЈА ДА ЗЕМАТ ПОЛА СААТ ПОРАНО

Објавено на 30.03.2020 во 12:01:41 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет