(АУДИО) БОРЧЕ ГЕОРГИЕВСКИ: Здравјето на граѓаните на Општина Гази Баба е наш врвен приоритет

Објавено на 30.03.2020 во 12:41:36 часот | Македонија

➡️Општинскиот кризен штаб активно ја следи состојбата со корона вирусот.
➡️Гази Баба ги дезинфицираше училиштата, верските објекти, просториите на општината и улиците
➡️Работиме сменски, со тоа штитејќи го здравјето на вработените и сите граѓани
➡️Граѓаните можат да не контактираат електронски и да ги добијат сите информации преку официјалната веб страна www.gazibaba.gov.mk
➡️Обезбедуваме заштитни маски за припадниците на полицијата и другите служби во општината
➡️Имаме дезинфекциски средства во доволна количина
Гази Баба е првата општина со платформата за е-учење

Благодарам на Крис Атовска за можноста да поразговараме на овие теми во Утрински брифинг / Utrinski brifing на „Слободна ТВ“

 

 

loading...

 

Македонија

Свет