(ВИДЕО) ДРЖАВЕН ИНСПЕКТОРАТ УТВРДИ: ОХРИДСКИТЕ ЛЕКАРИ ГИ ПРЕКРШИЛЕ ПРОТОКОЛИТЕ И НЕ И ДАЛЕ МЕДИЦИНСКА ПОМОШ НА ПОЧИНАТАТА ЖЕНА

Објавено на 30.03.2020 во 13:16:47 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет