КОРОНА ЕФЕКТ: ОЛИМПИЈАДАТА ШТО ТРЕБАШЕ ДА СЕ ОДРЖИ ВО ТОКИО ЛЕТОВО, СЕ ОДЛАГА ЗА ДОГОДИНА!

Објавено на 30.03.2020 во 18:09:06 часот | Спорт

Поради Корона вирусот, олимпијадата за ова лето во Токио се одлага за догодина. Повеќе за ова на следниов линк.

 

 

loading...

 

Спорт

Македонија