(ВИДЕО) Мајмуните во зоолошката во ФЛОРИДА ги имитираат своите чувари и негуватели кои по цел ден мијат раце од страв од Корона

Објавено на 01.04.2020 во 19:07:48 часот | Свет

 

 

loading...

 

Свет

Македонија