(ВИДЕО) ДОКТОР ОД АМЕРИКА ПОКАЖА КАКО КОРОНАТА ГО УНИШТУВА БЕЛИТЕ ДРОБОВИ И ГИ УБИВА ЗАРАЗЕНИТЕ ЛУЃЕ

Објавено на 03.04.2020 во 11:10:37 часот | Здравје

 

 

loading...

 

Здравје

Македонија