(ВИДЕО) ДО БОЛНИЦИТЕ ВО ЊУЈОРК СЕ ПАРКИРААТ ДЕСЕТИЦИ КАМИОНИ ФРИЖИДЕРИ ЗА ДА ГИ ПРИМАТ МРТВИТЕ ТЕЛА ОД КОРОНА

Објавено на 05.04.2020 во 14:05:49 часот | Свет

Линк до видео, овде.

 

 

loading...

 

Свет

Македонија