СВЕТОТ ВО ШОК: ЛИДЕРОТ НА БРИТАНИЈА, ПРВ СВЕТСКИ ЛИДЕР КОЈ Е ПРИМЕН ВО БОЛНИЦА ОТКАКО ПРЕД 10 ДЕНА СЕ ЗАРАЗИ СО КОРОНА

Објавено на 05.04.2020 во 22:17:50 часот | Свет

Поради се повеќе симптоми карактеристични за болеста Ковид 19, британскиот премиер вечерва е примен во болница во Лондон откако пред 10 дена се зарази со Корона вирус.

Тој е прв светски лидер кој е хоспитализиран поради пандемијата.

 

 

loading...

 

Свет

Македонија