БРАВО: Стопанска банка АД - Скопје, донираше 150.000 евра во борбата против COVID-19 за набавка на итно потребни медицински апарати и опрема

Објавено на 09.04.2020 во 23:15:23 часот | Македонија

Банката објави видео на твитер во кое обзнани за донацијата.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет