СЕ ПОЈАВИЈА ПРВИТЕ ФОТКИ ОД ПОЧИНАТИОТ ЛИДЕР НА СЕВЕРНА КОРЕЈА, СВЕТОТ ВО НЕДОУМИЦА ДАЛИ СЕ МОНТАЖА ИЛИ ОРИГИНАЛ?!

Објавено на 26.04.2020 во 19:49:02 часот | Свет

*реклами -----------------------------------------------------------------------------------------------------

  

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

loading...

 

Свет

Македонија