(ВИДЕО) САМЦИТЕ И СИРОМАШНИТЕ ВО ЊУЈОРК ПОЧИНАТИ ОД КОРОНА СЕ ЗАКОПУВААТ ВО МАСОВНИ ГРОБНИЦИ НА ОСТРОВОТ ХАРТ НА КОЈ ДОСЕГА ЗА 200 ГОДИНИ СЕ ЗАКОПАНИ 1 МИЛИОН ЊУЈОРЧАНИ

Објавено на 30.04.2020 во 12:59:23 часот | Свет

*реклами -----------------------------------------------------------------------------------------------------

  

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

loading...

 

Свет

Македонија