(ВИДЕО) ВО СРБИЈА ДИВЕЕ ГРУЕВИЗАМ ДО КОСКА, БРАЧО СРБИ ИЗДРЖЕТЕ, ОВА ВИ Е ВТОР ПАТ ЕДНАШ СО СЛОБО, ВТОР ПАТ СО АЦО!

Објавено на 11.05.2020 во 21:53:22 часот | Свет

* реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------

  

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

*реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Линк до видеото на кое се покажува каква само медиска диктатура урла во Србија, овде.

 

 

loading...

 

Свет

Македонија