ФАТЕН ВО ЛАГАТА, НИКОЛОВСКИ ЗА САМО ЕДЕН ДЕН ЈА СМЕНИ ИЗЈАВАТА, ГО СЛЕДЕЛЕ НЕ ОД МВР ТУКУ ПАРА ПОЛИЦИЈА?!?!

Објавено на 22.05.2020 во 20:10:09 часот | Македонија

* реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

Скопје, 22 мај 2020

Фатен како лаже дека он и Мицковски биле следени, Ацо од Велгошти фати и понатаму да лаже па за само еден ден ја смени изјавата! Кои се ова само бараби невидени!

*реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------

  

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Николоски во гостувањето во вестите во Алфа истакна дека врвот на партија е следен физички и телефонски.

„Веќе подолг временски период имаме сомнеж, а и информации од луѓе кои и мислат добро на демократијата во државата би рекол свиркачи од ражни институции кои што доставуваат информации до нас дека највисокот раководство на партијата, врвот на ВМРО-ДПМНЕ е под постојан надзор и тоа физички надзор, како и телефонски и коумникациски надзор“, појасни Николоски.

Николоски посочи дека тоа е недеморатски и незаконски и изрази сериозен сомнеж дека тоа го прават параполициски структури што е целосно нелегално. Овие параполициски структури според него се контролирани од политички, а не од страна на безбедносен центар.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет