Стојанче Ангелов го најде Ден Дончев: Ти го мислиш летнал за Австралија, а тој насмеан на кеј во Скопје се шета

Објавено на 23.05.2020 во 00:58:48 часот | Македонија

* реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

*реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------

  

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ден Дончев остави зад себе многу добри дела, но тој не сака да се фали со сето тоа. Клеветите кон него ќе ги испере времето но добрите дела и квалитетните рефори ќе се паметат долго!

 

 

loading...

 

Македонија

Свет