СЕ ОЖЕНИ ПОГЛАВАРОТ НА ИВЗ, ИЗБРАНИЧКАТА Е 24 ГОДИШНА СКОПЈАНКА, 50 ГОДИНИ ПОМЛАДА ОД РЕИСОТ

Објавено на 23.05.2020 во 11:51:17 часот | Македонија

* реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

*реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------

  

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

АЛбанските медиуми велат дека ресиот имал претходно два брака, не е јасно дали ги задржал или ги раскинал тие бракови.

Исламот дозволува мажите да имаат повеќе жени, повеќе наши муслимани живеат со повеќе жени. Но нашиот закон тоа не го дозволува, па тие правно се разведуваат со претходните жени но остануваат да живеат со нив.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет