ЕВЕ ЗОШТО НЕ ТРЕБА ДА ИМ СЕ ЛУТИМЕ НА НАШИТЕ ВЛАДИЦИ ШТО ВОЗАТ СКАПИ ЏИПОВИ, ОНИ ЦЕЛ ЖИВОТ ЦЕЛИБАТ А ДРУГИ...

Објавено на 23.05.2020 во 21:47:31 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет