КОНЕЧНО НАЈДЕНА ЧАНТАТА ЛУЈ ВИТОН СО 1,5 МИЛИОНИ ЕВРА: Русковска покажа фотографија со рачки од торба за која рече дека е „Луј Витон” на тросед за кој тврди дека е во домот на родителите на Боки 13

Објавено на 27.05.2020 во 12:10:52 часот | Македонија

* реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

За тврдењата на Јовановски дека никогаш не ја допрел торбата „Луј Витон” со наводни евра, Русковска прикажа фотографија од мобилен телефон, со тросед, скрстени нозе на човек седнат на троседот и предмет за кој таа рече: „Еве ја торбата ‘Луј Витон’. Еве ја, завршила во домот на родителите на Бојан Јовановски”.

*реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------

  

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Одбраната реагираше за фотографијата, бидејќи во завршни зборови не се изведуваат нови докази, а судијката се согласи и кажа дека фотографијата нема да биде земена предвид.

Судењето продолжува на 1 јуни со завршните зборови на Јовановски и на Јанева.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет