ШОКАНТНО: ПОРАНЕШНИОТ МИНИСТЕР ЗА СТРАНСКИ ИНВЕСТИЦИИ, ГЛИГОР ТАШКОВИЌ ПОВРЗАН СО ИЗМАМА ОД 50 МИЛИОНИ ЕВРА ВО ЊУЈОРК ЗА ПРОДАЖБА НА ФАЛЦ МЕДИЦИНСКИ МАСКИ ПРОТИВ КОРОНА

Објавено на 27.05.2020 во 13:00:16 часот | Македонија

* реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

*реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------

  

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Некој криминалец се обидел и успеал да ја измами администрацијата на градот Њујорк со продажба на лажни маски во вредност од 50 милиона долара, вмешан во скандалот е и екс министерот за странски инвестиции и сегашен советник на владата на СДСМ, Глигор Ташковиќ.

Линк до сторијата на Њујорк Тајмс, овде.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет