НА МУСЛИМАНИТЕ ИМ ЗБОКТИСА ОД РАСКАЛАШЕНОСТА НА ПОГЛАВАРОТ: РАЗРЕШЕН РЕИСОТ СУЛЕЈМАН РЕЏЕПИ

Објавено на 27.05.2020 во 13:46:15 часот | Македонија

* реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Со 2/3 мнозинство донесена е одлука за разрешување на Реисот Реџепи од функцијата.

*реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------

  

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

До подготвување на нови избори, вршител на должноста ќе биде гостиварскиот муфтија.

Одлуката стапува на сила од денеска. ТВ21 известува во живо.

Поврзано:

ФОТО: Ова е новата сопруга на реисот Сулејман Реџепи

 

 

loading...

 

Македонија

Свет