МИЦКОВСКИ ЈА ЛАЖЕ ЈАВНОСТА, ИМАМЕ ТЕХНИЧКА ВЛАДА, НАБЉУДУВАЧИТЕ НА ОБСЕ СЕ МАЧКИНА КАШЛИЦА КОГА ЈА ИМАШ МВР ПОД СВОЈА КОМАНДА!

Објавено на 15.06.2020 во 09:43:57 часот | Колумни

Саше Ивановски

Новинар, основач и сопственик на Мактел.мк


* реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
 
 
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Набљудувачите на ОБСЕ и ОДИХР беа битни во едни други времиња кога не постоеше поимот ТЕХНИЧКА ВЛАДА, но и такви какви што беа не можеа да спречат изборна пљачка каква што правеше Груевски 12 години.

Но сега кога Мицко ја има МВР под своја команда со 10 000 полицајци, тогаш е навистина комишно и трагично што ја лаже јавноста дека не сакал да иде на избори без тие седум набљудувачи или оценувачи на ОБСЕ.

МВР не само што може да набљудува, може и да апси на денот на гласањето, може да предлага и ПИМ мерки значи да прислушкува, да следи, имаат невидена инфратруктура, го знаат теренот, ги знаат луѓето, споредбено да ги рамниш МВР и ОБСЕ е како да ги рамниш Мајкл Џордан со Врбица Стефанов, нема тука споредба, но Мицко е лигуш невиден без тронка срам.

*реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Но исплашен блефер и манипулатор ќе измисли се само да ја лаже јавноста.

ВМРОВЦИТЕ се нашата божја казна. Како во вицот со господ, ќе ја создадам природата прекрасна но како контра баланс ќе го создадам и човекот за сето тоа да го сјебе, така и ние во Македонија имаме прекрасна земја, клима, но за да ни биде животот тежок господ ни ги пратил ВМРОВЦИТЕ за секоја година да има кризи, драми, конфликти, режими, едноставно да немаме мир веќе 20 години по ред поради овие копилиња!

 

 

loading...

 

Колумни

Македонија