НАРОДОТ ВИКА, ТОА СО ШТО БУДАЛА СЕ ГОРДЕЕ И ФАЛИ, ПАМЕТНИОТ СЕ СРАМИ - ГОТОВО, ВМРО СЕ САМОУБИ, СЕ ПОЈАВИ ФИКУСОТ, НЕМА ШТО ДА ИДЕМЕ НА ИЗБОРИ, ВМРО НЕМА ДА ИМА НИ 30 ПРАТЕНИКА!

Објавено на 29.06.2020 во 15:05:34 часот | Македонија

Да се фалиш дека Хорхе Фикусот ти дал поддршка, тоа е политичко самоубиство!

Хорхе има рејтинг како процент на радиоактивен материјал у мајчино млеко, значи милионити дел од промил...

Овие ВМРОНИТЕ за жива среќа изгубија осет за политички МАРКЕТИНГ, порано беа неприкосновени во таа област сега цела држава им се смее!

 

 

loading...

 

Македонија

Свет