АКО САКАШ ПАК 4 ГОДИНИ ДА ЈА РАНИШ ОВАА БАГРА, ОВАА ГЛУТНИЦА РЕЖИМСКИ КУЧИЊА ОД ТВОИ ПАРИ, ГЛАСАЈ ЗА ВМРО ИЛИ ПАК АПСТИНИРАЈ ОД ГЛАСАЊЕ, ИСТО ТИ СЕ ФАЌА!

Објавено на 29.06.2020 во 15:19:05 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет