КОГА СТРАВОТ СЕ МАСКИРА СО АРОГАНЦИЈА - НЕМАМ ШТО ДА ДЕБАТИРАМ СО РАДМИЛА, НЕ МИ Е ДОСТОЈНА: ЏУКЕЛО ЕДНА РЕЖИМСКА ТЕРОРИСТИЧКА, РАДМИЛА ЗА ТЕБЕ Е МАРГАРЕТ ТАЧЕР, ТИ НЕА НЕ МОЖЕШ ДА ЈА ПОГЛЕДНЕШ У ОЧИ ЗАТОА ШТО ЗА МАЛЦЕ ЌЕ ЈА УБИЕВТЕ ВО СОБРАНИЕ

Објавено на 29.06.2020 во 16:05:20 часот | Македонија

 

Го разбираме Дурло, и ние да сме на негово место би се плашеле да излеземе на тв дуел со Радмила. Он сирот не знае Битола со кои градови е комшија, не па со наша Рада политика да бистрел, ќе го направи мајмун ќе му се смеат додека е жив, шупелка една блеферска, профитерче едно бедно режимско, ѓубре!

 

 

loading...

 

Македонија

Свет