ФИЈАТ ЦАНОВСКИ: Кој не бил изложен на тортура од Груевистичкиот режим, секако нема да разбере што значи диктатура, измами и динамитно владеење

Објавено на 29.06.2020 во 20:22:32 часот | Македонија

*реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Кој не бил изложен на тортура од Груевистичкиот режим, секако нема да разбере што значи диктатура, измами и динамитно владеење. Уште поретко кој може да разбере како е да се живее во континуиран стрес, закани и уцени како што беше времето до 2017 година во Македонија.

Спротивно на тоа, секој кој живее во изминативе три години под лидерство на Зоран Заев, знае дека непринципиелност, интенционално зло и диктатура не постои.
Јас како коалициски партнер на Заев, со такво нешто не сум се соочил!

Тргнавме да рушиме режим заедно со Заев, искрено верувајќи дека кога Груевски ќе го нема, полесно ќе се дојде до правда за сите! Се излажавме, зашто не ни претпоставувавме колку рецидиви Груевски оставил зад себе. Правда мора да има, само така ќе не биде. И затоа сега е потребен чист четиригодишен мандат на вистинската опција, секако ќе истраеме до крај и ќе донесеме подобро утре за сите македонски граѓани.

ЗАЕДНО МОЖЕМЕ! #ПЕИ #ЗАЕДНОМОЖЕМЕ

 

 

loading...

 

Македонија

Свет