ДАСКАЛОТ НАСТРАДА - Заев до Мицкоски: Не дај боже вас народот да ви даде да водите влада, да водите држава. Тогаш, верувам дека Никола Груевски ќе биде ситен џепарош за вас... Апсолутно, се што работите е заради парите

Објавено на 01.07.2020 во 18:04:32 часот | Македонија

*реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Линк до ова видео, овде.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет