ГЕНЕРАЛ АНГЕЛОВ ГО ЗАМОЛЧЕ АПАСИЕВ: АБЕ ПРОФЕСОРЕ ЛЕСНО Е ДА ЗБОРИШ ЗА ВОЈНА НА ТВ ДЕБАТИ, ЈА СУМ СТАВИЛ ДЕСЕТИНА 20 ГОДИШНИ ДЕЦА У КОВЧЕГ НА КОИ ИМ БЕВ КОМАНДАНТ, ЈА ЗНАМ ШТО Е ВОЈНА, ТИ СИ АЛФА МАЖЈАК САМО НА ЗБОРОВИ ВО ЕМИСИИ!

Објавено на 01.07.2020 во 20:25:21 часот | Македонија

*реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Лесно е да врескаш на тв девата и да се правиш алфа мажјак, но јас сум бил во битки, сум видел мртви луѓе, сум закопал десетина 20 годишни деца, во ковчег сум ги ставил, им бев командант затоа се борам да влеземе во НАТО и никогаш повторно да нема војна бе професоре!

Апасиев замолче откако генерал Ангелов му се пушти и му одржа лекција по мир, војна и политика во моментите кога Апасиев настапуваше радикално во емисијата и повикуваше на пресметка со Албанците кои ќе ни ја споиле државата со голема Албанија.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет