БОМБА НА ГЕНЕРАЛ АНГЕЛОВ: ЕДЕН ДЕН, ПОСЛЕ 50 ГОДИНИ, ВО ИСТОРИСКИТЕ УЧЕБНИЦИ ЗА ЗАЕВ ЌЕ СЕ УЧИ КАКО ДЕНЕСКА ЗА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ!

Објавено на 02.07.2020 во 00:01:48 часот | Македонија

*реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

- Потезите кои ги влечеше Зоран Заев овие 5 години, историјата ќе ги цени после 50 -70 години како историски, државнички, судбински, и ќе го стави Зоран Заев во групата со Гоце Делчев, Киро Глигоров, Љубчо Георгиевски, Борис Трајковски, Петар Гошев, Лазар Колишевски и останати клучни историски фигури кои во свое време биле револуционери и можеби требало да помине време за да ја сватиме нивната величина! Нивните потези во одредени моменти не сме можеле ние обичните да ги согледаме со тежината и визионерството кое ќе се осети во децениите пред нас.

Генерал Ангелов со изјава која ќе ја оддбележи оваа изборна кампања. Крши он керамиди, ама има во таа глава и доста мозок.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет