(ВИДЕО) ДА СЕ КРСТИШ: ОВОЈ БЕШЕ ПРОТИВ ДОГОВОРОТ ОД ПРЕСПА, СЕГА КАЈ ЈАНКО БУРЕК ДРЖИ ЛЕКЦИИ КАКО ДА СМЕ ЗАРАБОТЕЛЕ СО ИЗВОЗ НА ОПРЕМА НА НАТО!

Објавено на 02.07.2020 во 01:03:29 часот | Македонија

*реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

loading...

 

Македонија

Свет